Az egészség trendi

Herba-Med Centrum

Herba-Med Centrum

5 dolog, amit a tápióka gyöngyről tudni érdemes

2015. december 02. - herbamedcentrum

Sziasztok!!!
Most a tápióka gyöngyöt mutatjuk be 5 pontban!
1. Főzés hatására átlátszóvá válik.
2. A chia maghoz hasonlóan Dél-Amerikából származik és ugyanúgy képes megduzzadni!
3. Magas a keményítő tartalma, így sűrítésre is kiválóan alkalmas!
4. Íze és illata semleges.
5. Gluténmentes, így lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják!
És most következzenek a receptek:
http://aprosef.hu/tapioka_puding_recept
Az alábbi cikkben pedig videót is találtok az elkészítéshez:
http://www.stahl.hu/hu/recept/desszert/Kokuszos_tapioka_puding
Jó étvágyat kívánunk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://herbamedcentrum.blog.hu/api/trackback/id/tr918134054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása